COMUNICAT DE PRESĂ OFSD 11-08-2016

Joi, 11.08.2016, ora 18.00, la Cacica, a avut loc întâlnirea Comitetului Executiv al  Organizației  Femeilor Social-Democrate Suceava, la care au participat peste 170 de reprezentante  ale doamnelor social-democrate din toate zonele județului, membri ai Biroului Permanent al Organizației Județene PSD și parlamentari.

20160811_181408-1

Președinta OFSD, doamna Oana Pintilei, a făcut o prezentare a activităților în care s-au implicat doamnele social-democrate sucevene în ultimii patru ani, activități diverse (culturale, educaționale, caritabile, politice) care au contribuit esențial la promovarea valorilor social-democrate.  Datorită implicării lor, doamnele social-democrate au fost prezente într-un număr important pe listele electorale ale PSD Suceava, obținând 3 funcții de primar (Maria Tomescu – comuna Baia, Violeta Țăran – comuna Berchișești, Maria Pleșca – comuna Voitinel), 2 funcții de consilier județean (Gabriela Mihai, Oana Pintilei), 5 funții de viceprimar și 95 funcții de consilier local. Astfel,  doamnele social-democrate au cea mai consistentă reprezentare pe scena politică a județului Suceava.

Implicarea doamnelor social-democrate a fost apreciată și de dl. Ioan Stan, președintele Organizației Județene PSD Suceava, care și-a exprimat  opinia că membrele PSD pot constitui esența reformei clasei politice și cheia succesului în alegerile parlamentare din 2016, încurajând doamnele să-și manifeste intenția de a fi prezente pe listele electorale.

20160811_183219

Reprezentantele locale ale OFSD care au luat cuvântul și-au exprimat unanim convingerea că obiectivul electoral stabilit de PSD Suceava va fi realizat print-o implicare mai profundă a doamnelor în activitățile politice, dar și prin invocarea rezultatelor foarte bune în plan social și economic, obținute în toată perioada              post-decembristă de guvernele social-democrate, în antiteză cu rezultatele dezastruoase ale guvernelor liberale sau tehnocrate, ale căror consecințe se resimt și astăzi.

 

Alexandru Rădulescu

Purtător de cuvânt PSD Suceava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *